AcasăActualitateȘI-A PRELUAT MANDATUL – Alin Bîrda a fost investit oficial primar al...

ȘI-A PRELUAT MANDATUL – Alin Bîrda a fost investit oficial primar al orașului Baia Sprie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Alin Sebastian Bîrda a fost astăzi, 4 iulie, investit oficial în funcția de primar al orașului Baia Sprie. Liberalul a fost ales în această funcție la alegerile parțiale organizate în 11 iunie, după ce fostul primar, Dorin Pașca, a fost declarat incompatibil de către ANI. De altfel, Alin Bîrda a fost susținut îndeaproape de fostul primar al orașului, care a susținut că are încredere în acesta că va duce la bun sfârșit proiectele demarate pentru oraș.

Noul primar al orașului Baia Sprie are 38 de ani. Deține o licență în Management și Drept administrativ și a lucrat ca și consultant în domeniul ariilor protejate la Parcul Național „Munții Maramureșului”.

Acesta este membru PNL încă din anul 2002. Înainte să câștige alegerile, Alin Bîrda spunea că: „Voi fi primarul cetăţenilor dacă voi reuşi să câştig această luptă şi abia apoi primarul politicienilor. Oamenii din Baia Sprie mă cunosc, eu m-am implicat în comunitate şi ca voluntar. Am reuşit, lumea ştie să facem un proiect legat de Lacul Albastru transformându-l şi reuşind să-l introducem într-un TOP 10 al locurilor de vizitat din România dintr-o arie protejată necunoscută, fără bani de la bugetul local ci doar cu voluntariat”.

ActualMM

Credit foto: Radu Țolaș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA