AcasăEvenimentSportS-A SPECIALIZAT - Claudiu Clonovszki de la Academia de Handbal Minaur a...

S-A SPECIALIZAT – Claudiu Clonovszki de la Academia de Handbal Minaur a absolvit cursul de antrenori cu media 10

spot_img

DISTRIBUIȚI

S-A SPECIALIZAT Claudiu Clonovszki, antrenorul echipelor de juniori III și IV din cadrul Academiei de Handbal Minaur, a absolvit Cursul de formare al antrenorilor cu durată de un an din cadrul Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București cu media 10 la examenul de absolvire, care a fost structurat din examen scris și susținerea lucrării.

Este un atestat recunoscut pe plan național și internațional. „Cea mai interesantă parte a cursului și a lucrării de absolvire a fost cercetarea pe care am realizat-o la echipa de juniori III la care am fost antrenor în sezonul 2016-2017″, spune Claudiu.

„Anul acesta, pe lângă activitatea de la cele două grupe de juniori III și IV, mi-am propus să intru în posesia carnetului de antrenor și să mă specializez la cursurile de formare de la București.

După examenul de absolvire pot spune că mi-am îndeplinit încă un obiectiv personal anul acesta. Părerea mea este că un antrenor pe tot parcursul vieții profesionale trebuie să se documenteze și să fie la curent cu toate noțiunile noi care apar și care îl ajută în această carieră frumoasă de antrenor”, a declarat Claudiu Clonovszki la absolvirea cursului.

info Academia de Handbal Minaur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA