AcasăActualitate112SCANDAL MONSTRU LA BORȘA DIN CAUZA TRANSPORTURILOR CU LEMNE - Oamenii nu...

SCANDAL MONSTRU LA BORȘA DIN CAUZA TRANSPORTURILOR CU LEMNE – Oamenii nu se tem și vor să își facă dreptate. Un localnic a fost încătușat și internat la psihiatrie, după ce a blocat drumul în fața unui transportator. Ce spune poliția:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incident de proporții a avut loc azi noapte în Borșa, în inima Munților Maramureșului. Localnicii au provocat scandal în legătură cu transportul ilegal de lemn. Drumul spre Novăț a fost blocat de un localnic, iar poliția a intervenit pentru a gestiona situația tensionată.

Polițiștii au fost nevoiți să îl imobilizeze și să îl încătușeze pe unul dintre protestatari, care a fost ulterior transportat la spitalul de psihiatrie din cauza unui comportament recalcitrant. Și transportatorul de lemn a fost amendat. Deși avea avize conforme, au fost descoperite discrepanțe între pozele depuse în sistemul național de transport și realitatea din teren.

Poliția a precizat că intervenția a fost inițiată în urma unui apel la 112, semnalând un transport ilegal de material lemnos. Un bărbat de 44 de ani a fost identificat conducând vehiculul incriminat, dar și un alt autoturism ce bloca accesul acestuia. Un alt individ, în vârstă de 34 de ani, a fost dus la sediul poliției și ulterior la spital pentru consult de specialitate, în urma unui comportament deviant.

Investigațiile continuă, iar poliția cercetează nu doar pe cei implicați în transportul de lemn, ci și pe cei care au blocat drumul public. Între timp, comunitatea locală fierbe, pe fondul tensiunii dintre apărarea resurselor naturale și implicarea poliției în acest caz.

Sursă info și foto. 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA