AcasăNews AlertRadu Trufan, președinte USR Maramureș:” Cu ajutorul maramureșenilor, am reușit să atingem...

Radu Trufan, președinte USR Maramureș:” Cu ajutorul maramureșenilor, am reușit să atingem și să depășim numărul necesar de semnături pentru a ne înscrie în cursa electorală”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipa USR Maramureș a reușit, cu sprijinul maramureșenilor, să strângă și să depășească numărul necesar de semnături pentru alegerile europarlamentare.

Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în campania noastră de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare. Cu ajutorul maramureșenilor, am reușit să atingem și să depășim numărul necesar pentru a ne înscrie în cursa electorală. Fiecare semnătură primită de la persoanele care ne-au întâlnit în stradă a reprezentat un pas important în direcția obținerii unei voci puternice în Parlamentul European”, a precizat Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

Susținerea maramureșenilor a motivat echipa USR Maramureș să creadă în schimbarea care se dorește atât la nivel local, cât și european.

Mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat în această etapă importantă a campaniei electorale, precum și maramureșenilor pentru încrederea, angajamentul și sprijinul necondiționat pe care ni l-au acordat”, a mai punctat Radu Trufan.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA