AcasăEvenimentCA DUPĂ POTOP – Inundație, copaci rupți și dezastru pe strada pentru...

CA DUPĂ POTOP – Inundație, copaci rupți și dezastru pe strada pentru care oamenii au ieșit la miting în Baia Sprie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Câteva zeci de cetățeni au organizat ieri un miting în fața Primăriei Baia Sprie, cerând să le fie asfaltată strada. Aceasta este greu practicabilă, mai ales în urma precipitațiilor. Un cititor al ActualMM ne-a transmis astăzi filmări realizate pe strada Gordanului din Tăuții de Sus (care aparține de Baia Sprie), strada pentru care au ieșit ieri oamenii în stradă. Se vede clar din imagini starea în care se află drumul și condițiile în care oamenii de aici sunt nevoiți să circule.

Codul galben de ploi și furtună sub care se află județul Maramureș astăzi, a îngreunat accesul oamenilor care locuiesc pe strada Gordanului din Tăuții de Sus.

Un copac a căzut, blocând accesul, dar și cablurile de curent au fost afectate. Chiar dacă acest incident nu ar fi avut loc, pentru cei care locuiesc aici ar fi oricum dificil să iasă din case, ținând cont că aproape au nevoie de o barcă pentru a tranzita zona.

A avut loc un miting spontan în legătură cu drumul de pe strada Gordanului din Baia Sprie. Este o stradă cam de 300 de metri lungime. Lucrările s-au oprit aici și, după cum se vede în filmare, este un dezastru. Ni s-a spus că până sunt fonduri bugetare. Domnul primar a semnat contractul ca fiind terminabile aici toate lucrările… Deci, în concluzie, pentru încă 300 metri nu se mai termină drumul plin cu gropi și plin de noroi. Când nu plouă este plin de praf. Domnul ex primar Pașca a făcut toate demersurile”, relatează unul dintre riverani, pe nume Andrei Andrei.

Locuitorii arată că vor ieși și săptămâna viitoare să protesteze în fața primăriei, fiind dispuși să facă orice doar ca să își vadă strada asfaltată. Vă vom ține la curent pe acest subiect.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA