AcasăEveniment“ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM EUROPA” - Activitate inedită de Ziua Europei organizată de elevii...

“ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM EUROPA” – Activitate inedită de Ziua Europei organizată de elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și Colegiul Economic „Nicolae Titulescu”

spot_img

DISTRIBUIȚI

“ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM EUROPA” Un grup de 4 elevi din clasa a XI-a C de la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, director prof. Buda Crina Georgeta, director adjunct Han Nicoleta, îndrumați de profesor Pop Alina Natalia, în colaborare cu elevii clasei a II-a D ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Baia Mare, director prof. Boloș Mihai, director adjunct prof. Balint Beata, conduși de doamna învățătoare Todașcă Mihaela, au organizat și coordonat activitatea dedicată Zilei Europei intitulată „Împreună schimbăm Europa”.

În cadrul acestei activități, desfășurată în bibblioteca școlii, elevii de liceu Bizău Denisa Melisa, Șerban Stelian Ovidiu, Kis Ionela Andreea și Mărcuș Carmen Maria care a fost și ea eleva școlii, au organizat o prezentare de date legate de modele noi de învățare, care se practică în Europa și care se doresc a fi implementate și în România, apoi au organizat un concurs pe echipe în vederea descoperirii într-un rebus a cuvântului ascuns, iar apoi a unui alt cuvânt legat de Ziua Europei pe o grilă de cuvinte încurcate.

Echipa învingătoare a fost recompensată cu ciocolată iar la final toți participanții au primit , din partea tinerilor organizatori, dulciuri. În încheierea activității, doamna învățătoare le-a propus tuturor, mari și mici, să joace un joc în care circulă prin Europa cu o mașină pe care o desenează și în care, pe rând, la indicația fiecărui participant, vor lua-desena, câte un obiect. În final, toți își prezintă desenele, unii altora . Distracția a fost la cote maxime.

Informații furnizate de prof. înv. Mihaela Todașcă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA