AcasăLifestyleCauți un telefon Samsung de vânzare? Găsești la Yzzy o gamă largă...

Cauți un telefon Samsung de vânzare? Găsești la Yzzy o gamă largă de modele

spot_img

DISTRIBUIȚI

Telefonul, un accesoriu indispensabil în zilele noastre. Îl folosim pentru a găsi salonul de beauty potrivit, pentru a ne conecta cu cei dragi și pentru a comanda mâncare. Îl putem numi accesoriu pentru este alături de noi pretutindeni. Atunci când acesta se strică sau cade, iar o componentă importantă este afectată, luăm în calcul posibilitatea cumpărării unui telefon nou.

Varianta unui telefon second hand a fost blamată și au tot apărut diverse zvonuri, printre unele faptul că acesta nu rezistă mult timp după achiziționare și imediat trebuie înlocuit. Start-up-ul sucevean Yzzy este aici pentru a alunga aceste zvonuri. De la ei poți achiziționa diferite modele de telefoane performante. Cauti un telefon Samsung de vanzare? Ei bine, la Yzzy găsești această marcă cu modelele aferente la prețuri avantajoase.

Brandul Samsung, printre alegerile de top în materie de telefoane

Telefoanele din marca Samsung sunt preferate de o mare majoritate. Datorită design-ului modern și funcțiilor smart pe care acestea le au în dotare, se clasează cam la același nivel cu telefoanele Apple. Sunt mulți consumatori fideli ai acestui brand care preferă să cumpere doar telefoane sub această marcă. Ba chiar sunt la curent cu device-urile noi pe care cei de la Samsung aleg să le scoată pe piață.

Un model de telefon Samsung se definește ca fiind unul bine pus la punct, cu actualizări constante și cu funcții care mai de care mai performante. Se bucură de o bună reputație printre consumatori, iar prin intermediul Yzzy poți avea și tu un model de ultimă oră.

La Yzzy ai de unde alege modele noi, trecute întâi prin mâinile unui specialist. Acestea sunt testate în prealabil și reparate dacă este cazul. Chiar dacă au eticheta second hand acestea nu fac rabat de calitate. Primești garanție un an din momentul achiziționării acestuia, deci vei putea veni cu el dacă prezintă anumite defecte.

Vinde telefonul vechi și ia-ți unul nou

Prin intermediul Yzzy îți poți vinde telefonul vechi pentru a-l cumpăra ușor pe cel nou. Procedura este una relativ simplă. Vii cu telefonul sau îl trimiți prin poștă către sediul Yzzy, aici un specialist se va ocupa de verificare, iar după vei fi anunțat. După caz vei da o sumă de bani completare și vei intra în posesia celui nou. Atât de simplu.

Pentru că cei la de Yzzy nu acceptă telefoane furate sau unele care prezintă un risc mare de blocare, poți verifica chiar tu iMEI-ul telefonului. În câteva minute vei afla instant dacă telefonul tău corespunde acestui criteriu. Având prețuri accesibile, este o alegere avantajoasă pentru cei ce nu sunt dispuși să achiziționeze telefoane la prețuri colosale.

Așadar, te-am convins să apelezi la Yzzy pentru un model nou de telefon? Vei avea garanția că ai achiziționat un produs calitativ, de care vei putea să profiți o lungă perioadă de timp. Pe site-ul oficial Yzzy.ro poți vedea gama completă de telefoane, cât și specificațiile acestora.

Este în trend să alegi un telefon mobil sustenabil! Contează pe Yzzy!

Contact:

0761 053 053

contact@yzzy.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA