AcasăActualitate112ACTUALIZARE | ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE! Băimăreanul “pistolar” prins de două...

ACTUALIZARE | ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE! Băimăreanul “pistolar” prins de două ori drogat la volan, ultima dată și fără permis, în nici o săptămână, a fost depus după gratii:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz absolut incredibil în Baia Mare. Șoferul “pistolar”, drogat la volan și în a cărui mașină polițiștii au găsit un plic cu o substanță ce se suspectează că ar fi drog, dar și trei pistoale de tip airsoft, după ce a urmărit în trafic un alt șofer și a tras chiar cu arma în mașina acestuia, a comis-o din nou.

Conform VasileDale.ro, băimăreanul este cercetat în mai multe dosare penale după ce ar fi comis și alte infracțiuni.

Mai exact, în această dimineață, polițiștii au oprit în trafic un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand, la intersecția cu strada Pășunii și nu mică le-a fost mirarea să realizeze că la volan se afla chiar bărbatul respectiv, care rămăsese cu permisul de conducere suspendat. Mai mult, în urma efectuării unui test în vederea depistării consumului de substanțe interzise, rezultatul a fost pozitiv.

Într-un final, după ce a fost lăsat liber pe străzi în urma acțiunilor sale din noaptea de sâmbătă spre duminică, după aventura din dimineața aceasta bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce spune Poliția

Astăzi dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii din Baia Mare, au oprit în trafic un autoturism care circula pe bulevardul Regele Ferdinand, intersecție cu strada Pășunii.

La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare și, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce suspendat.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, bărbatul a fost testat în vederea depistării consumului de substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină.

În continuare, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Cercetările continuă, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliției.

ACTUALIZARE:

În urma tuturor infracțiunilor comise de individ, procurorii au decis să-l prezinte instanței de judecată cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile. Astfel că azi, 22 septembrie, judecătorii au admis propunerea procurorilor băimăreni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA