AcasăActualitate112CRIMĂ ȘI SUICID ÎN BAIA MARE! În plin divorț, Dan a ucis-o...

CRIMĂ ȘI SUICID ÎN BAIA MARE! În plin divorț, Dan a ucis-o pe femeia alături de care avea doi copii, apoi a dat foc apartamentului și s-a spânzurat. Detalii șocante despre tragedia de pe strada Uranus:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Apar informații cu adevărat șocante despre crima urmată de suicid de astăzi, din apartamentul de pe strada Uranus din Baia Mare.

Conform VasileDale.ro, cei doi erau căsătoriţi de o viaţă. Aveau doi băieţi, unul de 17 de ani, celălalt de 21 de ani. Era o familie fericită, lucrau, ambii erau şoferi de TIR. În urmă cu câteva luni relaţia dintre cei doi se răcise, iar femeia a intentat procesul de divorţ. Aveau primul termen săptămâna viitoare. Vecinii povestesc că azi în jurul orei 14.30 Dan era la magazinul din colţul străzii, unde a cumpărat o cutie de chibrituri.

Nimeni nu bănuia la ce le va folosi. S-a întors în apartamentul în care locuia cu soţia, unde ar fi izbucnit o ceartă între cei doi. Bărbatul a ucis-o cu sânge rece şi a pus-o în patul din dormitor. Ar fi turnat pe pat o substanţă inflamabilă /probabil benzină) şi i-a dat foc. În acelaşi timp în bucătărie şi-a pregătit o funie cu care s-a spânzurat. Vecinii au simţit fum din apartamentul de la etajul I şi au alertat serviciul 112.

Ce spune Poliția

Astăzi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. În interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a două persoane, un bărbat și o femeie.

O echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a preluat cercetarea la fața locului. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA