Acasăsinucidere maramuresCONCURS - IPJ Maramures: "Circulând corect, ne protejăm viaţa"

CONCURS – IPJ Maramures: „Circulând corect, ne protejăm viaţa”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Salonul Artelor de la BibliotecaJ udeţeană Petre Dulfu Baia Mare a fost astăzi gazda festivităţii de premiere a celor mai bune lucrări participante la concursul naţional de pictură desen şi colaje „Circulând corect, ne protejăm viaţa”.

Concursul, aflat la a VII-a ediţie, a fost organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 din Baia Mare. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, prin Serviciul Rutier şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, este partener al acestui proiect educativ, alături de Inspectoratul Şcolar şi de Palatul Copiilor.

Şi în acest an interesul cadrelor didactice din învăţământul preşcolar pentru concurs a fost unul deosebit de mare fapt ce atestă importanţa educaţiei rutiere pentru copiii de această vârstă. Peste 300 de lucrări din 20 de judeţe pot fi admirate în cadrul expoziţiei dela BibliotecaJudeţeană, expoziţie care va fi deschisă publicului până la data de 3 aprilie a.c.

Cei aproape 100 de copii care au venit astăzi să-şi admire propriile lucrări dar şi pe cele ale colegilor lor de generaţie au primit din partea Serviciului Rutier baloane inscripţionate cu sigla campaniei „Alege Viaţa”, dulciuri oferite de organizatori iar cei mai talentaţi au plecat acasă cu diplome şi premii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA