AcasăActualitate112CONDUS PE ULTIMUL DRUM CU ONORURI MILITARE - Polițistul de frontieră decedat...

CONDUS PE ULTIMUL DRUM CU ONORURI MILITARE – Polițistul de frontieră decedat în tragicul accident pe DN18, a fost înmormântat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Polițistul de frontieră care a decedat sâmbătă dimineață într-un tragic accident rutier produs pe Drumul Național 18 a fost condus astăzi pe ultimul drum. Colegii săi au fost aproape de familia îndurerată.

Peste 200 de colegi din toate subunitățile și peste o mie de localnici și prieteni l-au condus pe ultimul drum, arată jurnalistul Vasile Dale. Sicriul tânărului a fost coborât în groapă cu onoruri militare și focuri de armă.

Accidentul a avut loc la Vișeu de Jos, în urma impactului polițistul de frontieră în vârstă de 27 ani, pasager pe scaunul din dreapta față, a decedat. Conducătorul auto a fost testat de polițiști, rezultatul înregistrat fiind de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Duminică seara polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni a fost prezentat în față magistraților de la Judecătoria Vișeu de Sus, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au decis ca șoferului să i se impună măsura controlului judiciar, cu interdicția de a părăsi localitatea. În zona circulă tot felul de zvonuri referitoare la faptul că nu vişeuoanul de 25 ani ar fi condus autoturismul BMW. Lucru infirmat însă în urma primelor cercetări ale polițiștilor.

Citeşte detalii despre accident AICI

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA