AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ SFÂRȘIT TRAGIC - Maramureșean decedat în pădure. Soția sa a sunat...

ACTUALIZARE/ SFÂRȘIT TRAGIC – Maramureșean decedat în pădure. Soția sa a sunat la 112, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat

spot_img

DISTRIBUIȚI

De un sfârșit tragic a avut parte un maramureșean în această după-masă, după ce i s-a făcut rău în pădure. Totul s-a întâmplat în zona Fântânele-Firiza, într-o zonă de pădure cu accees dificil.

Bărbatul era împreună cu soția sa în pădure când i s-a făcut brusc rău. Potrivit informațiilor noastre, maramureșeanul suferea și de diabet. Soția sa a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului nu au reușit să îl salveze pe bărbat. Acesta suferise un stop cardio-respirator și s-a stins înainte ca echipajul de Ambulanță să poată face ceva.

ACTUALIZARE:

Azi, 9 noiembrie, ora 16.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în jurul orei 15.00, în timp ce se afla cu soțul său, în pădurea Fâsova, situată în cartierul Firiza din municipiul Baia Mare, acestuia i s-a făcut rău și a decedat.

Ajunși la fața locului polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unui bărbat de 55 de ani din Bistrița-Năsăud.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA