AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 - Ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 – Ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2017 Este o zi bună pentru a începe acţiuni sau proiecte de durata medie, adică de până la două luni.

BERBEC

S-ar putea ivi ocazia să demaraţi o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Chiar dacă propunerea sună tentant, să o analizaţi cu atenţie şi să nu va grăbiţi să daţi un răspuns.

TAUR

În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, ca urmare a unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Este o zi bună pentru a începe un studiu, pentru comunicarea cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei.

GEMENI

Activitatea intelectuală v-ar putea fi perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiţi să vă concentraţi asupra chestiunilor importante şi nu vă asumaţi riscuri prea mari, puteţi realiza tot ce v-aţi propus pentru azi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

RAC

Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Ar trebui să înceapă să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, vă sfătuim să ţineţi cont şi de opiniile partenerului de viaţă.

LEU

Aveţi idei originale, pe care cei din jur le apreciază. Astăzi aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Este posibil să întâmpinaţi mici dificultăţi pe plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

FECIOARĂ

Reuşitele profesionale din ultima perioadă v-ar putea determina să va gândiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vârstă din familie vă apreciază iniţiativa şi sunt dispuşi să vă sprijine. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

BALANŢĂ

Se pare că sunteţi într-o formă intelectuală excelenţă şi reuşiţi să le oferiţi sfaturi utile celor din jur. Ar fi bine să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta. În a doua parte a zilei se întrevede o întrunire cu persoane apropiate.

SCORPION

Intuiţia vă poate fi de mare ajutor în rezolvarea unor probleme complicate, care v-au dat bătaie de cap până acum. Astrologii vă recomandă să vă ocupaţi mai mult de problemele căminului, pe care le-aţi cam neglijat. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o afacere care presupune riscuri financiare, ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să va ocupaţi de o problemă financiară de care nu aţi avut timp până acum. În a doua parte a zilei o persoană apropiată v-ar putea propune să va asociaţi într-o afacere care pare rentabilă. Sunt şanse să obţineţi beneficii importante, aşa că analizaţi propunerea cu atenţie.

CAPRICORN

Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme ale căminului. La locul de muncă sau în afaceri, inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente colegilor sau partenerilor. Astăzi este favorizată comunicarea cu prietenii şi cu membrii familiei.

VĂRSĂTOR

Parcurgeţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri materiale neaşteptate şi să va afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bune, ceea ce va întăreşte moralul. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

PEŞTI

Astăzi puteţi avea realizări deosebite pe plan profesional şi social. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Chiar dacă este o deplasare în interes personal, ar putea marca începutul unei ascensiuni în plan profesional.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA