AcasăActualitate112LA SARASĂU – Aproape 12 mii de pachete cu țigări de contrabandă,...

LA SARASĂU – Aproape 12 mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite într-un saivan de la granița cu Ucraina

spot_img

DISTRIBUIȚI

LA SARASĂU  Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Politie Frontieră Sarasău au descoperit ascunse într-un saivan, situat în apropierea graniţei cu Ucraina, aproximativ  11.900 de pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 140.000 lei.

În data de 5 decembrie a.c., un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat într-un saivan destinat animalelor, aflat în apropierea frontierei de stat, mai multe colete care conțineau țigări.

La fața locului a fost solicitată o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei constatând faptul că în saivanul de animale, printre baloţii cu hrană pentru animale, se aflau ascunse 15 colete și doi saci de rafie care conțineau țigări.

Proprietarul saivanului, identificat ca fiind un cetăţean român, în vârstă de 52 de ani, a predat țigările polițiștilor de frontieră. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 11.890 pachete, marca Marble, în valoare de 140.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/handbal-cupa-romaniei-cs-minaur-intalneste-joi-dinamo-bucuresti/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA