AcasăActualitateBAIA MARE | Un individ scăpat de sub control a băgat SPAIMA...

BAIA MARE | Un individ scăpat de sub control a băgat SPAIMA în enoriașii care asistau la slujba de duminică, la Catedrala Ortodoxă ”Sfânta Treime”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un individ scăpat de sub control a băgat spaima în enoriașii care participau la slujba de duminică, la Catedrala Ortodoxă ”Sfânta Treime” din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat tulbură liniștea și ordinea publică, urlând și înjurând toată lumea care i-a ieșit în cale.

Potrivit VasileDale.ro, la sosirea polițiștilor individul a devenit violent, astfel că s-a procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind dus apoi la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru audieri. Doar că nici acolo scandalagiul nu a dat semne că vrea să se liniștească. După ce a fost amendat, și-a ieșit din minți și a început să lovească cu pumnii și picioarele în mesele și scaunele din sala în care era audiat. Ba mai mult, conform sursei citate, a distrus cu pumnul ușa de acces și a spart geamurile. Apoi a amenințat că se va tăia cu sticla căzută pe jos. Pentru a-l opri, polițiștii au fost nevoiți să intervină cu sprau lacrimogen chiar în interiorul sediului, reușind ulterior să îl imobilizeze și încătușeze.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD. Bărbatul recalcitrant prezenta escoriații și tăieturi minore la nivelul mâinilor. A primit tratament fără a fi nevoie de transportul acestuia la UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare. Însă de suferit au avut și paramedicii SMURD sosiți la sediul Poliției, asta din cauza spray-ului lacrimogen folosit pentru imobilizarea bărbatului agresor.

Totuși polițiștii au dispus transportul acestuia la secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA