AcasăActualitate112ULTIMA ORĂ | ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN MARAMUREȘ! BMW dezintegrat după ce “a...

ULTIMA ORĂ | ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN MARAMUREȘ! BMW dezintegrat după ce “a zburat” de pe drum, prin localitate, cu 150 de km/h

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier deosebit de grav, însă care s-ar fi putut transforma într-o adevărată catastrofă, a avut loc în urmă cu puțin timp pe raza orașului Ulmeni. Potrivit VasileDale.ro, șoferul unui autoturism marca BMW care, spun localnicii, circula cu peste 140-150 de km/h, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, ajungând cu autoturismul în șanțul de beton de pe marginea drumului. De acolo, mașina s-a rostogolit ca în filmele de acțiune. Bucăți din mașină, inclusiv motorul, s-au împrăștiat pe zeci de metri și au lovit inclusiv o țeavă de gaz pe care au și fisurat-o.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și salvatori SMURD. Conform sursei citate, șoferul a reușit într-un mod miraculos nu doar să supraviețuiască accidentului, însă chiar să iasă singur din autoturism.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. În urma primelor cercetări, oamenii legii au descoperit că acesta figura cu permisul de conducere suspendat.

Vom reveni cu amănunte.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA