AcasămodeleVESTE TRISTĂ PENTRU CULTURA SĂLĂJEANĂ - S-a stins din viaţă umoristul de...

VESTE TRISTĂ PENTRU CULTURA SĂLĂJEANĂ – S-a stins din viaţă umoristul de excepţie Marcel Mureşan, unul dintre „nănaşii” lui Sergiu Vitalian Vaida

spot_img

DISTRIBUIȚI

VESTE TRISTĂ PENTRU CULTURA SĂLĂJEANĂ O veste groaznică s-a abătut joi, în lumea oamenilor de teatru din Sălaj.

Judeţul a pierdut un om de cultură de excepţie, pe Marcel Mureşan, profesor de fizică la Liceul Octavian Goga din Jibou, un umorist de o calitate foarte rară, un actor iubit de public, scrie Graiul Sălajului.

Marcel Mureşan şi egalul său în arta umorului, Liviu Petriş, cu care forma cuplul foarte popular cunoscut drept „Nănaşii”, erau prezenţă permanentă şi la emisiunile de la TVR ale lui Sergiu Vitalian Vaida.

Marcel Mureşan s-a stins joi, după ora 14.00 la Spitalul Militar din Cluj, în urma unui stop cardio-respirator. I s-a făcut rău dimineaţa, iar în jurul orei 12.00 a sunat la ambulanţă.

A fost transportat la spitalul din Zalău, de unde a fost trimis cu ambulanţa la Cluj. Din nefericire, fără şansă. Avea doar 54 de ani.

Marcel Mureşan şi Liviu Petriş au fost iniţiatorii celui mai mare festival de umor din Sălaj, organizat la Jibou, sub titlul dat de ei, „Cucuruz, mălai de toamnă”.

Nu există festival de umor, în ţară şi în străinătate, ca cei doi să nu fie premiaţi; de cele mai multe ori le revenea premiul cel mare.

Sălajul are imens de pierdut la capitolul spiritualitate odată cu plecarea lui Marcel Mureşan.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA