AcasăActualitate112SATU MARE - Cântărețul sătmărean Ghiță Munteanu a produs un accident în...

SATU MARE – Cântărețul sătmărean Ghiță Munteanu a produs un accident în urma căruia au rezultat pagube materiale serioase

spot_img

DISTRIBUIȚI

SATU MARE Un accident ce la prima vedere părea foarte grav, dar soldat în cele din urmă doar cu pagube materiale, a fost produs zilele trecute de cântărețul Ghiță Munteanu, scrie PortalSM.

Evenimentul rutier a avut loc marți, 18 aprilie, pe strada Lucian Blaga. Șoferul unui autoturism Ford a semnalizat că dorește să intre într-o curte (fostul Gepeto) de pe această stradă. O mașină l-a ocolit prin dreapta, însă Ghiță Munteanu, aflat la volanul unui BMW X6, a lovit din plin autoturismul Ford.

În urma impactului, atât BMW-ul, în partea din față, cât mai ales Ford-ul, în partea din spate, au fost serios avariate.

Martorii oculari la eveniment au declarat că Ghiță Munteanu ar fi avut viteză foarte mare. Și, la cum arătau cele două autoturisme după accident, se pare că au dreptate.

Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit. Cele două părți s-au înțeles amiabil, asta și la recomandarea unui polițist, vecin cu șoferul autoturismului Ford. În această situație, nu a mai fost solicitată intervenția Poliției.

Astfel, cântărețul Ghiță Munteanu a scăpat fără să aibă permisul suspendat, măsură ce foarte probabil era luată în cazul în care polițiștii ar fi intervenit la acest accident.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA