AcasăActualitateSocialPolitia in actiune: Zece permise retinute si amenzi de 44.000 lei in...

Politia in actiune: Zece permise retinute si amenzi de 44.000 lei in numai trei zile au fost aplicate de Politia Rutiera

spot_img

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Peste 350 contravenţii constatate în timpul unei acţiuni desfăşurate de Serviciul Politiei Rutiere

În perioada 01 – 03 martie 2013, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat acţiuni care au avut ca scop prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere care reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor. Astfel au fost constatate 368 contravenţii (dintre care 267 pentru depăşirea vitezei legale) sancţionate cu amenzi în valoare totală de 44.325 lei. Poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare şi au constatat 6 infracţiuni la regimul circulaţiei.

Acţiuni desfăşurate la Baia Mare

Pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi cerşetoriei, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au executat ieri seară o acţiune. În cadrul activităţilor desfăşurate ei au identificat 10 persoane care au fost sancţionate contravenţional. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 5000 de lei.

…şi în târgul din Bogdan Vodă şi zona adiacentă acestuia

Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă împreună cu cei din Dragomireşti şi Serviciul Rutier au organizat şi desfăşurat ieri o acţiune în târgul din Bogdan Vodă şi pe DJ 186, în apropierea locului unde se desfăşoară târgul. Ei au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi a evenimentelor rutiere. Poliţiştii au legitimat 55 de persoane, au verificat 35 de autovehicule şi pentru neregulile constatate au aplicat 23 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3000 de lei.

Poliţiştii au identificat cel de-al doilea suspect în cazul furtului din rulote

Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea celui de-al doilea suspect de furt din rulote. Duminică noaptea, la ora 23.31, un băimărean a sesizat poliţia că hoţii au pătruns în două rulote parcate în spatele unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Baia Mare. Echipajul mixt de siguranţă publică deplasat la faţa locului a prins şi identificat unul dintre suspecţi: Vasile S. de 18 ani din comuna Ardusat. Asupra lui au fost găsite mai multe bunuri furate din cele două rulote, în valoare de 2000 de lei, care au fost predate părţilor vătămate. Ieri, poliţiştii au reuşit prinderea celui de-al doilea suspect: Dorin F. de 26 de ani din Baia Mare. Vasile S. a fost prezentat instanţei care a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile iar Dorin F. este cercetat în stare de reţinere.

Infracţiuni rutiere constatate de poliţişti

În 04 martie 2013, la ora 22.10, Ioan T. de 42 de ani din Şomcuta Mare a condus pe raza municipiului Baia Mare un autoturism înmatriculat în Franţa. Poliţiştii l-au oprit în trafic şi l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.87 mg/la alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii din Cavnic au oprit ieri pe strada Independenţei un moped condus de Aurel T. de 40 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Acum s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA