AcasăAlteleEconomicPROGRAMUL RABLA 2017-2018 - Guvernul a suplimentat bugetul programului cu 25 de...

PROGRAMUL RABLA 2017-2018 – Guvernul a suplimentat bugetul programului cu 25 de milioane de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROGRAMUL RABLA 2017-2018 Guvernul a suplimentat programul Rabla 2017 – 2018 cu 25 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că alţi 4.000 de români vor putea primi voucherele de casare.

Cumulând bugetul inițial al programului cu această suplimentare, se estimează că Programul Rabla 2017-2018 destinat persoanelor fizice va avea aproximativ 25.000 de beneficiari, până la sfârșitul anului, scrie Observator.

„Aceste modificări au venit ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea românilor și interesul foarte mare manifestat pentru acest program ce se află deja la a XIII-a ediție.

Scopul suplimentării este acela ca numărul de mașini care nu poluează să crească, iar prin reînnoirea parcului auto național, se are în vedere, în primul rând, siguranța cetățenilor pe drumurile publice, dar și reducerea efectelor poluării asupra sănătății populației”, a subliniat viceprim-ministrul Grațiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului.

O altă noutate este aceea că sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare din partea persoanelor juridice în cadrul Programului Rabla 2017 – 2018 va fi prelungită până la data de 30 noiembrie 2017, având în vedere faptul că autoritățile și instituțiile publice dispun de sumele necesare doar după aprobarea rectificărilor bugetare și că acestea sunt condiționate de îndeplinirea procedurilor de achiziție pentru a accesa finanțarea.

În ceea ce privește programul Rabla Plus în anul 2017 s-a înregistrat o creștere semnificativă a interesului acordat achiziționării de autovehicule electrice, în mare parte urmare a măsurilor de creștere a subvenției acordate din Fondul pentru mediu.

 

Mai multe despre programul Rabla AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA