AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 1 MARTIE 2017 - Ce prezic astrele pentru prima zi de primăvară

HOROSCOP 1 MARTIE 2017 – Ce prezic astrele pentru prima zi de primăvară

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 1 MARTIE 2017 Prima zi de primăvară vine cu noutăți pentru zodii. Se anunță tensiuni în relația de cuplu a unor nativi, în timp ce altora, norocul le surâde în această zi.

Berbec

 De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti.

Taur

Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continua pe aceeaşi cale că înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimbă lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil.

Gemeni

Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tău are nevoie, ca atare azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ţi-a adus bucurie, linişte, armonie. Că e despărţirea de cineva drag sau că trebuie să laşi în urmă o etapă care a însemnat enorm pentru ţine, simţi că ceva se rupe în interiorul tău.

Rac

Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative.

Leu

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare că din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţă unei masive răsturnări de situaţie.

Fecioară

Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont.

Balanţă

Te comporţi ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treaba, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mână concretă de ajutor…

Scorpion

E o bucurie să te afli în compania oamenilor tonici, care te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. Alătură-te imediat aventurii la care aceştia te invită, pentru că va transformă ziua într-o activitate foarte interesantă care va va încarcă bateriile. Nu păstra această zi pentru somn, odihnă sau lene casnică, ci caută să ieşi undeva alături de aceste persoane.

Săgetător

Azi ai putea întâlni o persoană sau ai putea citi o carte sau pur şi simplu primeşti, pe cine ştie ce căi, un mesaj care te va pune pe gânduri. Stând şi analizând rostul acestor informaţii, aprofundând prin şi mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi că pot deschide o cale nouă de ascensiune pentru ţine, ducându-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume.

Capricorn

Nu eşti deloc în apele tale, preferi să fii lăsat singur şi aproape că respingi gesturile de afecţiune de la cei din jur. Unii nu înţeleg de ce te comporţi aşa, dar azi vrei să pui preţ doar pe propria ta persoană, fără că nimeni să te bată la cap. Doreşti linişte, izolare, tăcere, că atare eşti în stare să opreşti telefoanele şi să nu discuţi cu nimeni.

Vărsător

Prea te laşi influenţat de atmosfera sumbră din jurul tău, dacă ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alături suferinţei lor, nu aceasta e atitudinea potrivită pentru tine! Tocmai de aceea ai apărut tu în calea lor, pentru a le oferi căldură, încredere, susţinere, pentru a le ridică moralul şi ai să vezi ce uşor îi scoţi şi pe ei din depresie.

Peşti

Dacă ai nevoie de un sfat avizat legat de o situaţie complicată în care te afli, caută pe cineva cu mai multă experienţă de viaţă, care e acolo să-ţi deschidă mintea şi inima. Că e un duhovnic cu care ai o relaţie specială, că e un părinte care te-a înţeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă şi apoi îţi oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar şi în cele mai tulburi momente.

sursa INFO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA