AcasăEvenimentACCIDENT - Un sofer din Satu Mare a murit in urma impactului...

ACCIDENT – Un sofer din Satu Mare a murit in urma impactului dintre doua TIR-uri pe DN17 (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cumplit accident rutier în această dimineață 1 noiembrie 2013 pe drumul care leagă Becleanul de Bistrița. Un șofer de 32 de ani din Satu Mare, aflat la volanul unui TIR încărcat cu pui, a intrat în plin într-un alt TIR care oprise pe marginea drumului după ce șoferul sesizase că ar avea o defecțiune tehnică.
În urma impactului deosebit de violent, bărbatul care se afla pe bancheta din partea dreaptă a TIR-ului de Satu Mare încărcat cu pui și-a pierdut viața pe loc. Acesta era cel de-al doilea șofer al autovehicolului și avea 35 de ani.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos cu mare greutate de pompierii de la descarcerare dintre fiarele contorsionate ale mașinii iar medicii prezenți la fața locului au constatat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, orice manevră de resuscitare fiind în zadar. Șoferul TIR-ului înmatriculat în Satu Mare spune că nu a văzut celălalt TIR parcat decât în ultima clipă.

El a fost examinat de echipajele SMURD dar a refuzat transportul la spital. Șoferul celuilalt TIR, care a oprit pe marginea drumului, venea din Italia și se îndrepta spre Bistrița. El spune că ar fi avut o defecțiune și din acest motiv a oprit.  Poliţiştii au anunţat în această dimineaţă că „Z. S. de 32 ani din Satu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan şi a intrat în coliziune cu o semiremorcă tractată de o autoutilitară, care staţionau pe marginea din dreapta a DN 17 având defecţiuni tehnice, semnalizată cu luminile de avarie. În urma accidentului a rezultat decesul lui L.S. de 35 ani din Satu Mare, pasager în autoutilitara înmatriculată în Satu Mare. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Orăşenesc Beclean”.

Sursa – text, foto si video – bistriteanul.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA