AcasăActualitateSocialLIBER LA TRIBUNAL - Pe 25 octombrie se sarbatoreste Ziua Portilor Deschise...

LIBER LA TRIBUNAL – Pe 25 octombrie se sarbatoreste Ziua Portilor Deschise la Tribunalul Maramureş şi Judecătoria Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Maramureş şi Judecătoria Baia Mare aduc la cunoştinţa opiniei publice că la data de 25 octombrie a.c., între orele 8,00 şi 15,30, în cadrul Palatului Justiţiei şi la sediul Tribunalului de pe strada Crişan nr. 3, se va organiza manifestarea anuală de tipul “porţilor deschise”, manifestare la care sunt aşteptate persoanele interesate să cunoască îndeaproape activitatea instanţelor de judecată, cu precădere elevii şi studenţii.
În cadrul manifestării, va fi permis accesul cetăţenilor, individual sau în grupuri organizate, în toate sectoarele cu relevanţă ale instanţei, pe parcursul vizitei aceştia urmând a fi însoţiţi de judecători şi grefieri pregătiţi să răspundă solicitărilor, ce vor putea fi contactaţi prin intermediul Biroului de informare şi relaţii publice, situat la etajul I, camera 55.
De asemenea, se vor organiza pe tema orientării profesionale, întâlniri cu judecători care îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor două instanţe, la care vor fi invitaţi elevi de clasa a XII-a şi studenţi la facultăţi cu profil juridic.
Menţionăm că acest tip de manifestare se organizează anual în cadrul instanţelor şi parchetelor din România precum şi la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, în scopul apropierii justiţiei civile de cetăţeni.
Accesul în sediul instanţei se va face pe baza actului de identitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA