Acasăoameni noiPRECIZĂRI DNA - Perchezițiile de la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind infracțiuni...

PRECIZĂRI DNA – Perchezițiile de la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind infracțiuni comise în iulie 2017

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRECIZĂRI DNA Direcția Națională Anticorupție precizează că perchezițiile efectuate luni la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate faptelor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017.

„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15,00 — 19,00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017″, se arată într-un comunicat al DNA, scrie Agerpres.

Precizările DNA vin în urma solicitărilor formulate de reprezentanți ai mass-media în contextul apariției în spațiul public a unor informații că au avut loc percheziții luni ale procurorilor anticorupție la sediul Guvernului.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile DNA au avut loc la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul care are birourile situate în sediul Guvernului.

Info

Citeşte şi PRECIZĂRI ANAF – Informaţii cu privire la regimul fiscal aplicabil persoanelor juridice a căror activitate este sub incidenţa impozitului specific

SUB PRETEXTUL UNUI CONTROL – Peste 30 de femei violate și filmate de un medic ginecolog fals, în București

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA