AcasăNews AlertEMOȚIE ȘI DOR – Mesaj de ultimă oră publicat de Cătălin Cherecheș

EMOȚIE ȘI DOR – Mesaj de ultimă oră publicat de Cătălin Cherecheș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pentru nici un maramureșean nu reprezintă o noutate relația specială care a existat între Înalt Preasfințitul Justinian și primarul Cătălin Cherecheș. Sfântul Maramureșului, cum era numit ierarhul, s-a stins din viață la finalul lunii octombrie 2016, la vârsta de 95 de ani. De atunci îl plânge toată suflarea credincioșilor ortodocși din România.

Primarul ales al municipiului Baia Mare a postat astăzi câteva fotografii și un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare Facebook. Cătălin Cherecheș a fost ieri la Rohia, la Mănăstirea Sfânta Ana, unde a aprins o lumânare pentru Înalt Preasfințitul.

„Am urcat, ieri, cu emoție și dor la Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia să-l întâlnesc pe Înalt Preasfințitul Justinian. Am aprins o lumânare în care am așezat toate amintirile care mă leagă de Părintele Nostru, am așezat gândurile mele pentru cei care pășesc înspre mine, am așezat dorințele mele.

M-am bucurat să îl întâlnesc pe Arhimandritul Ioachim, un prieten drag și sincer. Am fost încântat să admir lucrarea care a fost începută prin minune acum 94 de ani și desăvârșită azi de Preasfințitul Justin. Rugăciune și Maramureș. Justinian și Dumnezeu. Aceasta e Rohia în sufletul meu”, a scris Cătălin Cherecheș pe Facebook.

ActualMM

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA