AcasăLifestyleIata cum poti face eforturile unui wedding planner mai usoare si mai...

Iata cum poti face eforturile unui wedding planner mai usoare si mai putin stresante!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Este adevarat, un wedding planner trebuie sa fie langa tine la bine si la rau, dupa cum s-ar spune. Totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-i faci viata acestuia, sau echipei coordonate de acesta, un calvar.

Foarte multe mirese inteleg gresit scopul si rolul unui organizator de nunti. Acesta din urma nu este acolo pentru a-ti face toate mofturile si mai ales nu pentru a-ti satisface cele mai mici si irelevante capricii. Acesta se afla acolo pentru a se asigura ca nunta ta este de vis, conform asteptarilor tale, motiv pentru care isi va folosi experienta in avantajul tau.

Mai exact, eforturile unui planner trebuie sa fie sustinute de cei doi miri – si nu sa fie augmentate de catre acestia din urma!

Fiti mereu pregatiti sa luati decizii rapid!

Nesiguranta poate duce la esec si dezamagiri cand vine vorba de organizarea unui eveniment de importanta majora. Apoi, unul dintre lucrurile pe care un wedding planner trebuie sa le gestioneze si anticipeze sunt deciziile luate atunci cand deja este prea tarziu.
Daca organizatorul tau iti gaseste un furnizor la un cost cu mult sub pretul pietei, atunci clar nu ar trebui sa stai o saptamana sa te gandesti daca vei semna un contract cu furnizorul respectiv sau nu. Astfel de decizii trebuie luate rapid!

Concentrati-va pe lucrurile care va plac voua!

Ai gasit o idee incredibil de interesanta in media sau pe internet? Perfect! Un wedding planner iti va spune ca ar trebui, in schimb, sa va concentrati pe lucrurile si dorintele voastre si nu sa incercati sa reproduceti sau sa copiati un eveniment care v-a impresionat. Astfel, personalizarea fiecarui detaliu conform stilului vostru va deveni chiar simbolul originalitatii evenimentului vostru, facandu-l unic.

Este de la sine inteles ca vreti o nunta de vis dar, in acelasi timp, aceasta ar trebui sa fie autentica – precum cuplul format de voi, dupa cum s-ar spune.

Experienta invitatilor trebuie sa fie pe primul loc

Te-ai putea distra la fel de mult in timpul nuntii tale fara invitati sau daca acestia ar fi extrem de pasivi? Evident ca nu. Intreaga atmosfera a salii de petrecere este data de acestia. Drept urmare, orice wedding planner profesionist va renunta la anumite dorinte si capricii de-ale tale care pot afecta negativ experienta invitatilor tai.

Micromanagement? De ce? Ai un profesionist care te ajuta!

Este clar ca un organizator de nunti stie ceea ce face. Tocmai de aceea, detaliile logistice si recomandarile cu privire la decor, design, tema si atmosfera vor fi acoperite in cel mai simplu si eficient mod cu putinta. Astfel, chiar daca simti presiunea apropierii evenimentului, nu trebuie sa te implici prea mult in detaliile „de finete” ale organizarii. Specialistul pe care l-ai ales stie ce face, asadar foloseste-i cunostintele si ai incredere in experienta pe care o are!

Desigur, nu evita sa pui la indoiala actiunile acestuia – dar nici nu considera experienta sa irelevanta cand vine vorba de planificarea corespunzatoare a unei nunti!
Daca doresti un eveniment VIP, organizat unde vrei tu in lume, agentia boutique Duet Luxe iti poate oferi toate lucrurile de care ai nevoie! Echipa de organizatori a acesteia este pregatita pentru a lua in primire planul organizatoric al evenimentului tau!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA