AcasăActualitate112INUNDAȚIILE FAC PRĂPĂD ÎN BISTRIȚA – Microhidrocentrală de 7 milioane de euro,...

INUNDAȚIILE FAC PRĂPĂD ÎN BISTRIȚA – Microhidrocentrală de 7 milioane de euro, distrusă de ape

spot_img

DISTRIBUIȚI

PRĂPĂD ÎN BISTRIȚA   Inundațiile fac ravagii în Bistrița-Năsăud! Blocuri de gheață de mărimea unei case s-au pus în mișcare pe râul Someș și au distrus o microhidrocentrală care trebuia să fie inaugurată în această săptămână. Un inginer de la CML a scăpat în ultima clipă, dar mașina i-a fost luată de ape.

Prăpăd și pe Someș, în dreptul localității Cociu. Blocurile de gheață imense, de mărimea unei case – au declarat martori pentru Bistrițeanul.ro, s-au pus în mișcare și distrug totul în cale. „Nu am văzut niciodată așa ceva! Este incredibil ce dezastru este acolo!”, au declarat mai mulți martori pentru Bistrițeanul.ro. Distrusă de ape este deja o microhidrocentrală, o investiție de 7 milioane de euro, care trebuia să fie pusă în funcțiune chiar săptămâna următoare. Investiția aparține unei firme din Italia. Blocurile de gheață au distrus clădirea, iar totul în clădire este cuprins de gheață și apele învolburate.

Lucrările au fost executate de CML, iar un inginer care fusese trimis în zonă să vadă care e situația era cât pe ce să fie luat de ape. A sărit repede din mașină și s-a salvat în ultimul moment. Mașina în care era a fost însă luată de ape.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA