AcasăActualitate112OAMENI FĂRĂ SUFLET - Doi câini uciși prin împușcare în Maramureș. Proprietarul,...

OAMENI FĂRĂ SUFLET – Doi câini uciși prin împușcare în Maramureș. Proprietarul, un bărbat de 49 de ani, anchetat de Poliție

spot_img

DISTRIBUIȚI

Într-un incident șocant petrecut în localitatea Vicea, doi câini au căzut victimele unei tragedii îngrozitoare, fiind împușcați în mod deliberat. Informațiile cutremurătoare au devenit virale online, atrăgând atenția autorităților locale.

După ce postările cu privire la uciderea brutală a celor doi patrupezi au circulat pe rețelele de socializare, polițiștii din Ulmeni au intervenit imediat, deschizând o anchetă cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept.

În urma verificărilor efectuate, forțele de ordine au identificat proprietarul animalelor ca fiind un bărbat de 49 de ani, rezident în satul Vicea. Acesta este acum subiectul unei investigații amănunțite privind presupusa implicare în tragicul eveniment.

Cu privire la acest caz, polițiștii din Ulmeni au declarat că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și motivul din spatele uciderii animalelor. Astfel, individul în vârstă de 49 de ani se confruntă cu acuzații serioase și consecințe legale pentru acțiunile sale.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA