AcasăActualitate112SANCȚIUNI APLICATE DE JANDARMII MARAMUREȘENI - În perioada 31 decembrie 2017 -...

SANCȚIUNI APLICATE DE JANDARMII MARAMUREȘENI – În perioada 31 decembrie 2017 – 02 ianuarie 2018 jandarmii au avut parte de mai multe intervenții

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 31 decembrie 2017 – 02 ianuarie 2018,  jandarmii maramureşeni au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică, pe timpul derulării evenimentelor cultural-artistice şi religioase, în zona staţiunilor montane şi misiuni de menţinere a ordinii publice, în cadrul patrulelor mixte de ordine şi siguranţă publică, pe raza judeţului nostru.

Trecerea dintre ani s-a realizat în mod paşnic şi civilizat, fără a se produce evenimente deosebite însă, au fost unele situaţii în care forţele de ordine au fost nevoite să aplice măsurile legale.
Duminică, 31 decembrie 2017, în jurul orei 02:00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil de pe strada  Păltinişului din  Baia Mare, pentru faptul că un bărbat  în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a tulburat liniştea celorlalţi locatari ascultând muzică şi purtând conversaţii pe un ton ridicat cu alte persoane aflate în imobil. În jurul orei 06:10, jandarmii au fost solicitaţi la  secţia UPU a spitalului judeţean “Dr. Constantin Opriş”, unde un tânăr în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a adresat injurii şi expresii jignitoare personalului medical aflat în serviciu. Jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat celor doi câte o sancţiune contravenţională cu amendă.

Luni, 1 ianuarie 2018 , în jurul orei 01:00, jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării evenimentului ,,Revelion 2018” în localitatea Vişeu de Sus, au surprins un tânăr de 26 ani din Vişeu de Sus, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal încercând să lovească mai multe persoane care participau la manifestare, totodată a adresat cuvinte şi expresii jignitoare organelor de ordine. Acestuia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.

Marţi, 2 ianuarie 2018, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă pentru faptul că, în jurul orei 03:26 , într-un imobil de pe strada Grănicerilor,  un bărbat  în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor  ascultând muzică la un volum ridicat. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Informații furnizate de către Cpt. Radu Vasile Nicolae, Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA