AcasăActualitate112NEBUNIE ÎN BAIA MARE - Încă un polițist local bătut! Atacatorul este...

NEBUNIE ÎN BAIA MARE – Încă un polițist local bătut! Atacatorul este un om al străzii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nu a trecut nici o lună de la momentul în care un polițist local băimărean, aflat în timpul liber, a fost bătut de mai mulți indivizi pe strada Grănicerilor din Baia Mare. Acum, un alt caz de agresiune împotriva unui polițist local băimărean a ieșit la iveală.

Incidentul s-a petrecut în după-masa zilei de 23 aprilie, în jurul orei 17:30. Polițistul local se afla în timpul serviciului, în patrulare, împreună cu o colegă, pe bulevardul Republicii din municipiu. Echipajul a observat un om al străzii care dormea pe o bancă din stația de autobuz din fața Liceului Sportiv, așa că au încercat să îl legitimeze. Acela a fost momentul în care individul, trezit din somn, s-a speriat și a devenit violent, intrând în altercație cu polițistul local, căruia i-a aplicat o lovitură puternică în cap, acesta din urmă necesitând două zile de îngrijiri medicale.

Într-un final, agresorul a fost încătușat de către echipajul de poliție locală și dus la sediul Poliției Municipiului, unde a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și, ulterior, instanța a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De menționat este că, potrivit surselor noastre, polițistul local agresat este acelați care la finalul anului trecut a fost implicat într-un scandal cu bucătarul angajat la IPJ Maramureș și în urma căruia a fost călcat cu mașina peste picior. De asemenea, polițistul local este cercetat de către anchetatori după ce, în luna ianuarie a acestui an, ar fi montat microfoane în vestiarul sediului Poliției Locale.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA