AcasăActualitate112TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI ÎN MARAMUREȘ! Un copilaș de 10 ani a murit...

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI ÎN MARAMUREȘ! Un copilaș de 10 ani a murit după ce a căzut, pe un drum ÎNCHIS circulației publice, dintr-un utilaj

spot_img

DISTRIBUIȚI

O nouă tragedie are loc în Maramureș. Un copilaș de numai 10 ani și-a pierdut viața în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, după ce a căzut dintr-un utilaj.

Deplasați la locul accidentului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce minorul de 10 ani din comuna Ruscova se afla pe un utilaj, condus pe un drum închis circulației publice de un bărbat din Leordina, a căzut de la aproximativ 2 metri înălțime.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, rănile suferite au fost extrem de grave, iar la câteva ore de la internare copilul a decedat. A fost dispusă efectuarea unei constatări medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA