AcasăEvenimentBAIA MARE DEVINE CAPITALA EXCELENȚEI ÎN MEDICINA DE URGENȚĂ PESTE CÂTEVA ZILE...

BAIA MARE DEVINE CAPITALA EXCELENȚEI ÎN MEDICINA DE URGENȚĂ PESTE CÂTEVA ZILE – Conferința pluridisciplinară „MaraEmergencyMed” organizată de Spitalului Județean „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare va reuni profesioniști de renume

spot_img

DISTRIBUIȚI

La mijlocul lunii ianuarie, Baia Mare va deveni, pentru câteva zile, capitala excelenței în medicina de urgență. Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare organizează în perioada 17-20 ianuarie 2024, un eveniment medical de prestigiu: conferința pluridisciplinară de medicină de urgență „MaraEmergencyMed”.

Evenimentul științific va reuni profesioniști de renume din domeniul medical, care vor aborda subiecte esențiale pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale de urgență și pentru salvarea de vieți.

Conferința „MaraEmergencyMed” se adresează atât medicilor și asistenților medicali din toate specialitățile medico-chirurgicale cât și altor categorii de specialiști din domeniul situațiilor de urgență, care se pot înscrie accesând platforma online: https://sptmm.ro.

„Vă așteptăm la ”MaraEmergencyMed” pentru a împărtăși cunoștințe, a dezvolta colaborări și a promova excelența în medicina de urgență”, arată managerul spitalului județean, George Alexandru Oros.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA