AcasăActualitate112OPRIT ÎNAINTE SĂ PRODUCĂ O TRAGEDIE ÎN BORȘA - Un tânăr băut...

OPRIT ÎNAINTE SĂ PRODUCĂ O TRAGEDIE ÎN BORȘA – Un tânăr băut a pus polițiștii pe jar: a circulat haotic prin oraș cu o autoutilitară furată. Nu avea nici permis!

spot_img

DISTRIBUIȚI

La finalul săptămânii trecute, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin 112 despre faptul că o autoutilitară care prezenta avarii circula haotic pe drumul public spre centrul orașului.

Deplasați pe strada Libertății, polițiștii au observat autovehiculul în cauză, au efectuat semnal regulamentar de oprire a acestuia, însă și-a continuat deplasarea aproximativ 800 de metri până pe strada Victoriei, unde a fost blocat cu autospeciala de poliție.

La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Vișeu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Borşa, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autovehiculul, aparține unei comerciale din Vișeu de Sus și a fost furat în dimineața aceleiași zile.

Totodată, față de conducătorul auto s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, fiind internat la Secția de Psihiatrie a Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA