AcasăLifestyleCe să faci dacă ești nou pe o platformă de sloturi online...

Ce să faci dacă ești nou pe o platformă de sloturi online și nu știi ce să alegi?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Având în vedere că sloturile sunt cele mai populare jocuri dintr-un cazino, este de așteptat ca toți noii utilizatori de platforme de tip casino online să își dorească să le încerce și să descopere ce li se potrivește. Cum în clipa de față, diversitatea este foarte mare, ne-am gândit să venim în ajutorul celor interesați cu câteva recomandări.

În primul rând trebuie precizat că pentru siguranță, trebuie să deschizi un cont pe o platformă licențiată, așa cum este https://www.betfair.ro. Iar, pentru a testa jocurile și înainte de a trece la varianta de jocuri pe bani reali, este bine să alegi variante care oferă și încercări demo.

Ce să joci dacă ești nou pe o platformă de păcănele online?

Dacă tot ai decis să încerci cea mai populară variantă de păcănele din prezent, pentru a te bucura din plin de avantaje este bine să-ți validezi contul și să încasezi bonusul de bun venit. Acesta îți va fi de ajutor în a încerca o serie de jocuri, a vedea mai clar care sunt termenii și condițiile de utilizare și, eventual, a transforma premiul în câștig.

1. Poți începe cu jocuri clasice simple
Jocurile clasice, cu rotiri simple și câteva linii de câștig sunt cele mai potrivite pentru a începe să te familiarizezi cu jocul și să vezi ce îți place. Poți încerca variante de sloturi cu fructe, șeptari, personaje etc.

2. Poți începe cu cele mai populare sloturi
Pentru a fi la zi cu ceea ce le place celor mai mulți jucători și a vedea ce impun tendințele, poți merge pe varianta celor mai populare jocuri ale momentului. Vei descoperi multe opțiuni care îți vor confirma pe deplin de ce este acest tip de jocuri atât de apreciat.

3. Nu rata jocurile cu încercări sau rotiri gratuite
Dacă tot ai ajuns aici și ești decis să cunoști și să înveți, de ce să nu testezi și păcănele cu încercări sau rotiri gratuite. De multe ori aceste oferte includ jocuri noi și foarte interesante. În plus, un câștig ca începător, îți poate crește elanul și optimismul.

4. Îți poți încerca mâna și cu jocuri noi
Nu este neapărat necesar ca jocurile noi să fie cele mai sofisticate și greu de înțeles. În multe cazuri ele implică aceleași reguli, pe care le descoperi oricum și la jocurile vechi. Familiarizarea sau reîntoarcerea la ceva mai vechi, nu îți va afecta experiența.

5. Poți merge și pe sloturi cu jackpot
Dacă ceea ce ai în vedere pentru început este câștigul și ești dispus să riști chiar dacă nu ești suficient de familiarizat cu o platformă, poți opta și pentru sloturi cu jackpot. Sunt printre cele mai apreciate și urmărite, mai ales că ai și o imagine clară a felului în care oferta crește.

În concluzie, dacă alegi să joci la un cazino online ca începător vei descoperi numeroase opțiuni. Pentru legalitate însă, vârsta minimă recomandată este tot de 18 ani.
 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA