AcasăNews AlertMINIVACANȚĂ CU INTERVENȚII – 12 situaţii de urgenţă pentru ISU Maramureş

MINIVACANȚĂ CU INTERVENȚII – 12 situaţii de urgenţă pentru ISU Maramureş

spot_img

DISTRIBUIȚI

MINIVACANȚĂ CU INTERVENȚII  Pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină la 12 situații de urgență, în intervalul 21-25 ianuarie 2017.

MINIVACANȚĂ CU INTERVENȚII Sâmbătă, 21.01., pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport marfă.

Focul a mistuit componentele din plastic din compartimentul motor și din interiorul mașinii. Pompierii militari din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Au ars circa 15 metri pătrați din acoperișul de lemn învelit cu ondulin.

Tot pompierii militari din Vișeu au intervenit pentru descarcerarea a patru persoane rămase încarcerate în urma unui accident rutier.

Victimele, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, au fost transportate la Centru de Primiri Urgențe Vișeu, iar apoi cu ajutorul echipajului de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare și al echipajului din componența autospecialei de transport victime multiple, victimele au fost transferate la Baia Mare.

Duminică, 22.01., militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit în orașul Borșa pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe. În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier din dormitor.

Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o magazie. Focul a mistuit circa 1 metru cub de lemn de foc, izolație electrică și diverse scule electrice.

Tot duminică, pompierii sigheteni și borșeni au lichidat câte un incendiu izbucnit la coșuri de fum. Din fericire, în ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Luni, 23.01., pompierii din Vișeu și din Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea a câte un incendiu izbucnit la coș de fum. În urma incendiilor a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.

Marți, 24.01., pompierii Gărzii de Intervenție Fărcașa au fost solicitați să intervină pentru a lichida un incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil din localitate. Focul a mistuit acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a lichidat un incendiu izbucnit în dormitorul unei case din Bicicoiel. Au ars circa 2 metri pătrați de perete din lemn.

În dimineaţa zilei de miercuri, 25.01., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în orașul Baia Sprie, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 80 de metri pătrați din acoperișul de lemn și circa 6 metri pătrați de tavan din lemn.

Pesronalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 85 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 41 de cazuri, Fărcașa 13, Sighet 11, Cavnic 5, Bogdan Vodă 7, Vișeu de Sus 4 și Borșa 4 cazuri.

Informaţii furnizate de ISU Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA