AcasăActualitateSocialMETEO - Vremea în Maramureş pentru 11-12 iunie 2016

METEO – Vremea în Maramureş pentru 11-12 iunie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vreme în general frumoasă și caldă se anunţă sâmbătă în întreg Maramureşul. Potrivit meteorologilor, perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori și doar izolat în zona Borșa mai sunt posibile câteva averse slabe. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. Se vor înregistra la prânz 23 grade în Baia Mare și Seini, în Sighetu Marmaţiei vor fi 21 grade, în Târgu Lăpuş maximele se opresc la 20 grade, în timp ce în Cavnic și Borşa mercurul din termometre va arăta 16 grade Celsius.
Vreme schimbătoare se anunţă sâmbătă și duminică în Baia Mare. Potrivit meteorologilor sâmbătă va fi soare, dar vor fi și nori, în timp ce duminică se va înnora treptat şi sunt așteptate câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 20 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei este aşteptată sâmbătă și duminică vreme schimbătoare, dar caldă. Prognozele spun că sâmbătă în zonă va fi soare, dar pot apărea nori trecători. Duminică va fi soare doar că norii vor fi tot mai numeroși și nu este exclus să aducă şi câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Borşa, sâmbătă și duminică este aşteptată vreme schimbătoare. Prognozele spun că va fi soare, însă nu este exclus ca pe parcursul după amiezilor să se adune norii care să aducă câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii 16 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este așteptată sâmbătă în Cavnic. Vor fi și nori, dar va fi și soare, iar ploile lipsesc din prognoză. Duminică în prima parte a zilei va fi soare. După-amiază norii se vor înmulţi și vor lăsa câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii 15, 16 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş se anunţă sâmbătă vreme frumoasă. Prognozele spun că va fi soare, pot apărea nori. Duminică însă aceștia vor fi tot mai numeroși și vor aduce averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 20 grade.

Vreme schimbătoare se anunţă sâmbătă și duminică în Seini. Potrivit meteorologilor sâmbătă va fi soare, dar vor fi și nori, în timp ce duminică treptat se va înnora şi sunt așteptate câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 20 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA