AcasăEvenimentSport„SUNTEȚI O ȚARĂ DE STELIȘTI” – Șumudică, enervat la maxim după eșecul...

„SUNTEȚI O ȚARĂ DE STELIȘTI” – Șumudică, enervat la maxim după eșecul cu Roma

spot_img

DISTRIBUIȚI

„SUNTEȚI O ȚARĂ DE STELIȘTI”  Șumudică a făcut show pe aeroport, în crucea nopții, când Astra Giurgiu a revenit de la Roma, unde a fost călcată în picioare de echipa lui Totti cu scorul de 4-0.

„SUNTEȚI O ȚARĂ DE STELIȘTI” Antrenorul a sărit și la gâtul conducătorilor giurgiuveni, pentru că nu au asigurat alt interval orar pentru revenirea în țară, dar și pe jurnaliști, pe care-i consideră „steliști”.

„N-aţi venit cu şampanie, cu ceva? Cu un tort? Am jucat cu Roma, ce voiaţi? Nu am jucat cu Industria Sârmei Deşertul Gobi. Roma e o echipă puternică, dar voi sunteţi o ţară de stelişti. Au pus presiune pe noi şi ăsta e nivelul fotbalului românesc. Suntem departe, Roma e o echipă mult mai bună decât Copenhaga, pe care am întâlnit-o în Liga Campionilor,” a declarat Șumudică.

RAȚ, OUT! – Daum a anunțat lotul final pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan

„Avem cele mai mici şanse, aproape nicio şansă de calificare. Sunt echipe mult mai puternice şi echipe care investesc bani. Nu vedeţi că noi am ajuns la două noaptea? E posibil să ajungi la două noaptea când peste două zile joci? Peste două zile noi ne ducem să jucăm, dar dacă ajungi la două noaptea în Romania, acasă ajungi pe la 3-4 dimineaţa. Ce să mai doarmă ăştia? Se mai întâlnesc şi cu nevestele, se culcă la 6. O să ajung şi eu acasă şi dau nişte mailuri pe la UEFA să văd dacă ne intră banii. Nu mă ocup de contabilitate, nu ştiu dacă ne intră sau nu banii”, a mai spus acesta.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA