AcasăActualitateSocialBREXIT ȘI URMĂRI – Cetățenii europeni vor primi viză de muncă în...

BREXIT ȘI URMĂRI – Cetățenii europeni vor primi viză de muncă în Marea Britanie doar dacă sunt calificați

spot_img

DISTRIBUIȚI

BREXIT ȘI URMĂRI  Cetăţenii din Marea Britanie au votat ieşirea Regatului din Uniunea Europeană, iar acum încep să apară şi consecinţele acestui vot. Guvernul britanic lovește în cei care au venit în Marea Britanie la muncă. Cetățenii europeni care vor dori să lucreze în Marea Britanie după ieșirea acestei tari din UE vor primi viza doar dacă sunt calificați relatează Daily Mail, citând un document redactat de Ministerul de Interne de la Londra. Această decizie îi va afecta și pe români.

Potrivit sursei citate, măsura ar urma să reducă numărul de imigranți proveniți din țările europene cu 100.000.

Documentul mai arată că cetățenii europeni care lucrează deja în Marea Britanie vor primi drept de ședere și după ieșirea acestei țări din Uniunea Europeana, anunţă ProTV. Studenții și turiștii nu vor avea restricții de acces în Marea Britanie după oficializarea Brexitului, o decizie menită să faciliteze un acord cu Bruxelles-ul privind piața unică.

Citește și  FĂRĂ VICTORIE – Olimpic Baia Mare a pierdut rușinos în fața campioanei

Ușa le va fi, însa, închisă „zecilor de mii de muncitori” necalificați care vor să lucreze în Marea Britanie. Guvernul de la Londra se așteaptă ca UE să impună, ca răspuns, vize cetățenilor britanici: adică muncitorii britanici calificați vor avea la rândul lor nevoie de vize pentru a lucra în UE. Nu vor fi afectați cei care pleacă în vacanțe sau să studieze.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA