AcasăActualitateSocialMETEO - Cum va fi vremea în Maramureș marți, 10 mai 2016

METEO – Cum va fi vremea în Maramureș marți, 10 mai 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

Se anunță vreme caldă și schimbătoare pe tot parcursul zilei de marți în Maramureș. Meteorologii arată că în tot județul va fi soare, dar pot apărea și câțiva nori care vor acoperi cerul. În cele mai multe dintre zone aceștia pot aduce și câteva averse însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice vor fi ceva mai ridicate decât în intervalul precedent. Sunt aşteptate la prânz 20 de grade în Baia Mare, Seini și Sighetu Marmaţiei, în Târgu Lăpuş mercurul din termometre va arăta 18 grade, în Cavnic nu vor fi mai mult de 14 grade, în timp ce în Borșa mercurul din termometre se opreste la 13 grade Celsius.
Vreme caldă, dar schimbătoare este așteptată în următoarele două zile în Baia Mare. Meteorologii spun că atât marți, cât și miercuri perioadele cu soare vor alterna cu cel cu nori și sunt așteptate câteva averse. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice în creștere usoară pot ajunge până la 22 de grade Celsius.
În Sighetu Marmaţiei se anunţă vreme caldă, dar schimbătoare. Potrivit prognozelor marți și miercuri în această zonă va ieşi soarele, dar vor fi și nori. În plus este posibil să apară și câteva averse de ploaie. Maximele termice, ușor mai ridicate decât cele din zilele precedente, pot ajunge până la 22 grade Celsius.

În Borșa marți și miercuri cerul va fi însorit mai cu seamă pe parcursul dimineților. Meteorologii spun însă că treptat se adună norii, astfel că cerul va deveni predominant noros şi nu exclud posibilitatea să mai cadă câteva averse. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Vreme schimbătoare, dar ceva mai caldă se anunţă în următoarele două zile şi în Cavnic. Potrivit prognozelor, în zonă, marți și miercuri perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori și este posibil ca izolat să mai cadă câteva ploi slabe. Vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor oscila în jurul valorii de 16 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş  se anunță vreme ceva mai caldă, dar schimbătoare pe parcursul următoarelor două zile. Marți și miercuri în această zonă va fi soare, dar vor fi şi perioade în care norii vor lua locul acestuia. În plus meteorologii spun că mai sunt posibile şi câteva averse. Vântul va sufla slab, iar la prânz mercurul din termometre poate ajunge până la 20 grade Celsius.

Vreme caldă, dar schimbătoare este așteptată în următoarele două zile în Seini. Meteorologii spun că atât marți cât și miercuri vor fi perioade cu soare, dar se vor aduna și norii care mai aduc cateva averse de ploaie. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice ajung la 22 grade Celsius.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA