AcasăslolvaciaBIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PETRE DULFU – Agenda culturală pentru perioada 10-15 aprilie

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PETRE DULFU – Agenda culturală pentru perioada 10-15 aprilie

spot_img

DISTRIBUIȚI

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ PETRE DULFU Luni, 10 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala de conferinţe, Centrul de Excelenţă „Porţile Nordului” în colaborare cu Liga Scriitorilor Români – Filiala Cluj-Napoca şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare organizează evenimentul intitulat „Golgota învinsă”, o gală de filme cu subiect pascal. Prezintă: Mihai Ganea, Virginia Paraschiv.

 Marţi, 11 aprilie, în intervalul orar 10.00-14.00, în Sala de conferinţe va avea loc simpozionul şi concursul naţional de comunicări ştiinţifice „S.O.S. – Producţia de alimente”- ediţia a VII-a, proiect educativ cuprins în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare.

Proiectul este realizat în parteneriat de Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” şi Colegiul Tehnic „Transilvania” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

poster_polandTot marţi, de la ora 17:30, în Sala de conferinţe, Asociaţia Team4youth în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” va avea loc evenimentul „Seară poloneză”, care o are ca invitată pe Joannna Wegrzyn, din Lublin, Polonia.

Voluntara este găzduită de Team for Youth Association în Baia Mare, prin Serviciul European de Voluntariat, finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus Plus.

Joanna îi invită pe cei interesaţi la o prezentare despre orașul Lublin, oraş magic situat în estul Poloniei, care atrage artiștii şi acrobații de circ din toate colțurile lumii. Tot cu această ocazie va avea loc și o mică degustare de mâncăruri tradiționale poloneze.

Miercuri, 12 aprilie, de la ora 14.00, în Sala de conferinţe, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în colaborare cu Casa Corpului Didactic Maramureş, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”organizează un simpozion de referate şi comunicări online, în cadrul proiectului regional, cu participare internaţională, intitulat „Educaţia – viza siguranţei de pe Terra”. Organizatori sunt cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA