AcasăActualitate112ATUALIZARE/ APEL LA ÎNTREAGA ȚARĂ | MARAMUREȘ: COPILA A FOST GĂSITĂ! Familia...

ATUALIZARE/ APEL LA ÎNTREAGA ȚARĂ | MARAMUREȘ: COPILA A FOST GĂSITĂ! Familia oferise o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea Sarei

spot_img

DISTRIBUIȚI

A trecut o săptămână de când minora de 13 ani din Sighetu Marmației, Sara Moiș, a dispărut fără urmă. Copila a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. În ciuda căutărilor disperate ale familiei, polițiștilor, salvatorilor și a localnicilor, inclusiv cu drone și alte aparaturi speciale, aceasta nu este de găsit, iar anchetatorii nu au nici o pistă până la acest moment.

Mama copilei susține că, deși în primele zile mobilizarea autorităților în acțiunile de căutare a fost exemplară, mama fetei susține că acțiunea de căutare a scăzut în intensitate. Aceasta face apel la cetățeni și anunță o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea Sarei.

Ce spune Poliția

În cadrul multiplelor căutări efectuate pentru găsirea minorei dispărute la data de 7 noiembrie 2023 polițiștii au verificat cu celeritate fiecare informație primită din partea populației și au fost audiate mai multe persoane.

În continuare polițiștii efectuează căutări și roagă persoanele care dețin informații reale cu pivire la locul unde ar putea fi minora să informeze de îndată poliția. Totodată mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în activitățile de căutare a minorei alături de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, salvamontiști și Inspectoratul General de Aviație” a transmis inspector Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE:

Potrivit unor informații de ultim moment transmise de primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan și publicate de VasileDale.ro, minora de 13 ani a fost găsită în urmă cu puțin timp la o locuință socială din oraș.

Un adolescent s-a prezentat la sediul Poliției Locale Sighet și a spus că el știe unde se afla minora. ”Polițiștii locali l-au însoțit pe tânăr la o locuință socială de pe strad Ioan Mihaly de Apșa din Sighetu Marmației. Acolo au găsit-o pe minoră” a declarat Vasile Moldovan, primarul din Sighetu Marmației, pentru sursa citată.

„În urma unor date si informatii obtinute de politiștii din Sighetu Marmației, astăzi,13 noiembrie, minora in varsta de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într_un imobil de pe raza municipiului. Mulțumim tuturor forțelor de ordine, voluntarilor și tuturor celor care au participat în aceste zile la activitățile de căutare. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s_a produs dispariția și pentru a se verifica dacă pe perioada dispariției, minora a fost victima vreunei infracțiuni”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA