AcasăLifestyleSănatateSCANDAL ÎN MAREA BRITANIE - O doctoriţă româncă e acuzată de trei...

SCANDAL ÎN MAREA BRITANIE – O doctoriţă româncă e acuzată de trei tinere că le-ar fi mutilat, în urma unor operaţii de mărire a sânilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

SCANDAL ÎN MAREA BRITANIE Caz şocant în Marea Britanie, unde un scandal medical în care e implicată o doctoriţă româncă a ajuns în paginile unuia dintre cele mai mari ziare din Insulă.

Dailymail scrie povestea unei tinere care a apelat la o operaţie plastică pentru a-şi îmbunătăţi aspectul sânilor şi care s-a trezit că o parte a acestora a necrozat, scrie Observator.

Kirsty Adam, 24, din Glasgow, a vrut să îşi ridice sânii şi a plătit pentru asta 6.000 de lire firmei Transform Medical Group.

Numai că după operaţie, sânii s-au înnegrit, iar sfârcurile i-au necrozat. Părţi importante de ţesut mort au trebuit îndepărtate. Medicul care a efectuat operaţia, o româncă, nu mai are drept de practică în Marea Britanie.

Chirurgul care a operat-o pe Kirsty se numeşte, conform sursei citate, Dana Vasilescu, aceasta părăsind Marea Britanie în urma unei anchete şi fiind ştearsă din registrul Consiliului Medical General.

În mai 2015 Kirsty a început procedurile premergătoare operaţiei şi s-a întâlnit cu doctoriţa Vasilescu.

Aceasta i-a arătat pacientei fotografii cu alte femei care trecuseră, aparent, prin aceeaşi procedură chirurgicală.

Scoţianca a plătit 6.000 de lire pentru tratament, o poliţă de asigurare şi îngrijire suplimentară după operaţie. Operaţie care a avut loc pe 25 iulie 2015 la Stirling, în clinica privată BMI Kings Park.

La scurt timp după intervenţie, Kirsty a revenit la clinică pentru a i se înlocui bandajele. Apoi lucrurile au luat-o razna.

A descoperit că pielea sânilor i se înegrea, apăreau necroze. Şi de fiecare dată când a mai mers la cotnrol, i se îndepărtau ţesuturile deja moarte.

Pe 16 august, Kirsty a programat o întâlnire cu doctoriţa Vasilescu, după întoarcerea acesteia din vacanţă. Femeia susţine că medicul a asigurat-o că totul este în regulă.

„A dat bandajele jos, s-a uitat, a spus că totul e în regulă şi a pus alţi plasturi.”, declară Kirsty, care a cerut să fie văzută şi de un alt chirurg. A fos tultima oară când a mai văzut-o pe doctoriţa Vasilescu.

Scoţianca a fos timediat trecută pe antibiotice, pentru a i se opri infecţia, iar ulterior susţine că a descoperit cum şi alte paciente ale doctoriţei Vasilescu au păţit acelaşi lucru ca şi ea.

A vrut să facă plângere, dar i s-a spus că românca nu mai lucra în acea clinică.

Continuarea AICI

Foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA