AcasăActualitate112LA UN PAS DE DEZASTRU - Incendiu violent la un depozit de...

LA UN PAS DE DEZASTRU – Incendiu violent la un depozit de mașini vechi (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

LA UN PAS DE DEZASTRU. În seara zilei de zilei de luni, 19 septembrie, în jurul orei 19,00, un incendiu violent a izbucnit la un SCHROT (depozit de maşini vechi).

Afacerea se afla în cartierul arădean Gai, mai precis de pe str. Bogdan Voevod.

Pericolul ca incendiul să se extindă şi la locuinţele din vecinătate era foarte mare. În interiorul depozituluise aflau tuburi de oxigen, butelii de gaz şi canistre de benzină şi care puteau în orice moment să explodeze.

FOC LA BORŞA – Incendiu la o casă din centrul oraşului

„A intervenit Detaşamentul de pompieri Arad cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul anunţării incendiului s-au deplasat în prima fază două autospeciale, însă datorită intensităţii şi amplorii incendiului, ce se manifesta la un atelier de dezmembrări auto, au mai fost solicitate în sprijin încă două autospeciale.

ACTUALIZARE 1/ULTIMA ORĂ – Incendiu într-un apartament din Baia Mare

Incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, în interior aflându-se material combustibil din plin, şi de asemenea butelii şi canistre de combustibil.

Au fost scoase buteliile, iar canistrele de combustibil au fost răcite, pentru a se evita generalizarea incendiului şi apariţia altor situaţii de urgenţă”, după cum ne-a relatat maior George Pleşca din partea ISU Arad.

 

Sursa info 

 

sursa foto: ISU ARAD

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA