AcasăIT & CCLIENȚI FIDELI - Românii au făcut precomenzi de 1 milion de euro...

CLIENȚI FIDELI – Românii au făcut precomenzi de 1 milion de euro pentru noul iPhone

spot_img

DISTRIBUIȚI

CLIENȚI FIDELI Clienții din Românii au achitat integral 1.000 de telefoane iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în valoare de 1 milion de euro, în doar trei zile de la lansarea precomenzilor.
Romanii au înregistrat precomenzi în valoare de 1.000.000 de euro pentru telefoanele iPhone 7 și 7 Plus. Acestea au fost lansate săptămâna trecută. Asta înseamnă că, în țara noastră, există deja 1.000 de terminale pentru care s-a făcut comandă.


Din datele oferite de un magazin online de profil, cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru iPhone 7, versiunea de 128 GB Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB – Black și respectiv iPhone 7 Plus – 128GB Jet Black.

În plus, peste 65% dintre clienți au achiziționat noul iPhone alături de accesorii de protecție. Cele mai comandate au fost sticla și husa de protecție, urmate de garanția extinsă. iPhone 7 a fost lansat miercurea trecută de Apple. Telefonul va fi disponibil începând cu 16 septembrie. În România va ajunge cu o săptămână mai târziu, pe 23 septembrie.

Citește și Cele mai tari smartphone-uri, mai ieftine ca Samsung și Apple

Noul smarthone produs de Apple vine cu caracteristici pe care celelalte smartphone-uri din gama Apple nu le au. Astfel, telefonul păstrează designul modelelor lansate înainte, dar va fi disponibil și pe negru.

Telefonul este rezistent la apă și praf și are difuzoare stereo. Jack-ul de 3,5 mm dispare, însă telefonul vine la pachet cu un adaptor. iPhone 7 Plus vine cu o altă noutate: două camere foto principale ce conlucrează pentru obținerea unor fotografii mai bune.
Apple se mai laudă cu faptul cu noul smartphone rezistă mai mult. Telefonul are două ore în plus de autonomie. Prețurile variază între 649 de euro, pentru cel mai ieftin model de iPhone 7, și 970 de euro, pentru cel mai scump model de iPhone 7 Plus.
Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA