AcasăActualitateSE APROPIE PAȘTELE | Maramureșul și Bucovina, destinații de 100 de ori...

SE APROPIE PAȘTELE | Maramureșul și Bucovina, destinații de 100 de ori mai scumpe decât insula Thassos din Grecia, pentru vacanța pascală

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cât costă să faci paștele în Grecia, pe insula Thassos. Prețurile sunt de 100 de ori mai ieftine față de cele din Poiana Brașov, Maramureș sau Bucovina. Cazări spectaculoase, masă tradițională și o petrecere ca-n povești. Turiștii au cazare impresionantă și masă tradițională, mai ales dacă aleg să se bucure de vacanță în insula Thassos.

În ultimii ani locul este unul dintre cele mai îndrăgite de oameni și nu este de mirare că este la mare căutare de Învierea Domnului. Specialiștii din turism promit un sejur de neuitat pentru care nu trebuie să faci cheltuieli majore.

O singură noapte de cazare pleacă de la 30 de euro de persoană și poate crește în funcție de cât de aproape este hotelul de mare. Spre exemplu, pe booking.ro, o noapte de cazare, într-o vilă situată la 10 kilometri de centru este 35 de euro.

Cei care doresc să închirieze o locuință întreagă în insula Thassos din Grecia, pentru o casă de vacanță spectaculoasă, trebuie să scoată din buzunar peste 200 de euro. Casa are două camere spațioase și o terasă impresionantă.

De asemenea, turiștii trebuie să știe că aceste costuri pot fluctua având în vedere că este o sărbătoare importantă pentru creștini. Foarte mulți români aleg să plece din țară de Paște pentru amintiri de neuitat. Prețurile pot crește mai mult până în sezonul estival.

Citește mai multe pe Fanatik.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA