AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE! Dealerul de droguri al elevilor din oraș, prins...

PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE! Dealerul de droguri al elevilor din oraș, prins de către DIICOT!

spot_img

DISTRIBUIȚI

La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, efectuează 5 percheziții domiciliare, în județul Maramureș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – septembrie 2023, un bărbat bănuit ar fi vândut, în mod repetat, droguri de risc (canabis, rezină de canabis) și mare risc (cristal) mai multor tineri, inclusiv elevi, din municipiul Baia Mare, parte dintre aceștia comercializând, ulterior, drogurile astfel obținute către alți tineri (elevi) din municipiu și localitățile limitrofe.

Mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA