Acasăoameni noiCRUZIME - Cățeluși ucişi în fața unor copii (VIDEO)

CRUZIME – Cățeluși ucişi în fața unor copii (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

CRUZIME Un gest șocant s-a petrecut joi în satul hunedorean Bobâlna, comuna Rapoltu Mare. Comunitatea este furioasă după ce doi căței de numai câteva luni au fost uciși cu o cruzime greu de descris, chiar în fața unor copii.

CRUZIME Totul s-a petrecut din senin, potrivit unei localnice, un bărbat care se afla la terasa magazinului din sat, unde consuma bere, luând viața celor doi căței fără niciun motiv.

El a apucat pe rând cățelușii de picioare și „i-a lovit cu capul de bordura de ciment a stației de autobuz până au murit”.

Toate aceste scene șocante s-au petrecut, conform martorilor, în fața a patru copilași care se jucau cu cățeii. I-a prins de picioare și i-a dat cu capul de ciment până i-a omorât. Savura în continuare berea și aștepta să iasă din buruieni și cei trei frățiori ai cățelușilor ca să le aplice același tratament”, povestește femeia îngrozită.

Femeia a filmat urmările acestui gest incalificabil și a postat filmulețul pe o rețea de socializare, însă nu s-a oprit aici. Ea a anunțat Poliția și a depus o sesizare.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA