Acasăoameni noiMONDIALE MMA – Vezi ce locuri au ocupat românii

MONDIALE MMA – Vezi ce locuri au ocupat românii

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

MONDIALE MMA  Echipa României, formată din patru sportivi, a participat la cel mai important concurs de MMA (arte marțiale mixte) pentru amatori din lume, organizat de către Federația Internațională de MMA (IMMAF), în colaborare cu UFC, la Las Vegas (Statele Unite).

Cristian Iorga, Raluca Dinescu, Paul Butacu și Marius Cantoneru au reprezentat România la cel mai înalt nivel și au obținut rezultate extrem de bune.

MONDIALE MMA Cristian Iorga și Raluca Dinescu, ambii sportivi antrenați la CS AGON, au ajuns în semifinale competiției și au reușit să cucerească medalia de bronz. Medalii muncite, mai ales la categoria 70,2 kg, unde Iorga a avut patru meciuri, toate terminate la decizie, trei câștigate și unul pierdut, se precizează într-un comunicat remis AGERPRES.

O performanță foarte mare în condițiile în care, în acest sport, fără o anduranță fizică și psihică este aproape imposibil să ai mai multe meciuri de MMA pe parcursul mai multor zile. Meciul dintre Raluca Dinescu și Aleksandra Tonceva, la categoria 52,2 kg, considerat unul dintre cele mai mari meciuri de revanșă din istoria campionatelor IMMAF de până acum, s-a terminat în favoarea sportivei din Bulgaria, care a reușit un TKO în repriza a doua.

„A fost un succes pentru MMA-ul românesc, deși nu avem condițiile altor țări, nu are finanțare guvernamentală și este doar pe jumătate recunoscut în România. În edițiile precedente am reușit să obținem câte o medalie. În 2014 am luat o medalie de argint prin Nicolo Bonati, iar în 2015 o medalie de bronz prin Vlad Mavrodin.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA