AcasăActualitateSocialCOMUNA FITNESS – Divele unei comune din Satu Mare

COMUNA FITNESS – Divele unei comune din Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

COMUNA FITNESS  Într-un mediu rural unde întreţinerea corporală se face cu sapa, conducerea primăriei Tarna Mare s-a gândit să ofere locuitorilor ei o alternativă, o sală de fitness. Investiţia a fost realizată în urmă cu câteva luni de zile şi este una care s-ar preta oricărui oraş şi chiar şi celui mai pretenţios sportiv din această categorie, fiind bine dotată cu aparate. Primăria Tarna Mare a realizat investiţia sălii de fitness din fonduri proprii, achiziţia de aparate şi amenajarea vestiarelor costând 35.000 de lei, o sumă deloc de neglijat pentru mediul rural din România de astăzi. Din aceşti bani s-au cumpărat aparatură, de la aparate complexe, la gantere şi haltere, dar şi câteva aparate cardio, astfel încât sala să fie una care să răspundă atât cerinţelor bărbaţilor, cât şi femeilor.

COMUNA FITNESS

„Să ştiţi că avem multe femei care frecventează sala, care merg după muncă să facă sport. Sunt femei măritate, unele au şi copii, dar vor să arate bine şi merg aproape în fiecare după masă”, povesteşte primarul Monica Sobius. „Vin destui tineri, stau câte o oră,o oră şi ceva, mai şi povestesc, că nu vine nimeni aici ca să se pregătească pentru concursuri de culturism, vin ca să se destindă şi să se întreţină”, afirmă Mariana Feher, administratoarea sălii de sport.

„Am realizat sala de sport pentru tinerii din comună. Nu sunt foarte mulţi, dar există. Nu e neapărat o metodă de a-i opri să plece la oraş sau în străinătate, pentru asta e nevoie de mult mai mult, dar mai bine să îi ştiu că merg la sală şi fac sport şi se menţin sănătoşi, decât să îi văd la bar că beau şi au alte activităţi mai puţin potrivite”, a declarat primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius.

Aceasta consideră că investiţia se va amortiza în aproximativ doi ani, numărul celor care vor frecventa sala urmând să fie şi mai mare atunci când tinerii care se află la muncă în străinătate se vor întoarce acasă în concediu şi din lipsa unei altei activităţi vor prefera să meargă la fitness. Programul sălii este de la ora 17 la 22, pe timpul săptămânii, astfel încât să permită şi celor care muncesc după un program strict să meargă la sport.

 

 

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA