AcasăEvenimentRECUNOAŞTERE - Premiu de excelenţă pentru Consiliul Judeţean Maramureş la Gala Turismului...

RECUNOAŞTERE – Premiu de excelenţă pentru Consiliul Judeţean Maramureş la Gala Turismului Românesc 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

RECUNOAŞTERE Unul dintre cele mai reprezentative proiecte implementate de Consiliul Judeţean Maramureş, Circuitul Bisericilor de lemn din Transilvania de Nord, a fost premiat în cadrul Târgului de Turism al României, pentru realizările remarcabile ce contribuie la dezvoltarea și promovarea turismului.

RECUNOAŞTERE Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, alături de cei doi vicepreşedinţi, Ioan Doru Dăncuş şi Lucian Ioan Titus Morar, au participat joi, 17 noiembrie, la Gala Turismului Românesc 2016.

CJ Maramureș a primit din partea Autorităţii Naţionale pentru Turism, reprezentată prin Anca Pavel Nedea, un premiu de excelenţă pentru acest proiect care are un impact semnificativ în dezvoltarea turismului din judeţul Maramureş şi din România.

În cadrul acestui eveniment care promovează turismul din România şi al cărui scop este de a stimula investitorii din industria turistică prin promovarea realizărilor acestora, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a vorbit şi despre aplicaţia Visit Maramureş.

Șeful administrației județene a arătat că aceasta a fost lansată în cadrul Târgului de Turism a României, urmând ca, în cel mai scurt timp, să se facă actualizări pentru a oferi turiştilor informaţii cât mai diverse şi complete despre judeţul Maramureş.

premiu-gala

 „Avem singurul proiect premiat din Nord –Vestul Romaniei și acest lucru ne face să fim mândri că munca noastră a fost recunoscută și apreciată în cadrul Galei Turismului Românesc 2016.

În numele județului Maramureş, am transmis un mesaj tututor celor prezenți la acest eveniment cu un impact major pentru turismul românesc, invitând toţi participanţii să își descarce aplicaţia lansată recent de Consiliului Județean, Visit Maramureş.

În plus, invitația mea adresată tuturor celor care au participat la Gală a fost de a-şi petrece sărbătorile Crăciunului în Maramureş, județul nostru având de oferit multe momente frumoase și speciale, la care ar trebui să fie cu toții prezenţi.

Pe parcursul evenimentului am asistat şi la un moment artistic dedicat participanţilor, oferit de Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania”, a susţinut Gabriel Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA